Download Myanmar font""
ဤေနရာမွ လင့္မ်ား "ဆက္လက္ခရီးဆက္ႏုိင္ဘုိ႕"သို႕ ပို႕ထားပါတယ္။

Saturday, August 8, 2009

How to Make Korean Foods, Korean Cuisine and Those Foods now Spread almost all Around the World.

ကိုရီးယားအစားအစာလုပ္နည္းႏွင့္ အဓိပၸါယ္ ကို ရွင္းထားတာေလးပါ။ နာမည္ၾကီးတဲ့ ကင္ခ်ီ (김칙)၊ ဘီဘီးဘာ (빔빔밥)၊ ပါပီက်ဴး၊ လုပ္နည္းေတြကို အေသးစိတ္ ရွင္းထားသလို ကမၻာမွာဘယ္ေလာက္ထိ က်ယ္က်ယ္ျပန္႔ျပန္လုပ္ေနတယ္ ဆိုတာကို ခပ္ၾကြားၾကြားေလး တင္ဆက္ထားတာေလး အားေပးၾကည့္ပါအံုး။ ကိုယ္တိုင္လုပ္စားခ်င္လွ်င္လည္း ဒါေလးၾကည့္ျပီး လုပ္ၾကည့္ေပါ့။ အဆင္ေျပမွာပါ။ ကၽြန္ေတာ္ေတာ့ အေနၾကာလာလုိ႕လားမေျပာတတ္ဘူး ကိုရီးယား အစားအစာ (한국음식)ကို ၾကိဳက္ေနျပီ။ အစားအစာကို အေရာင္အေသြးစံုေအာင္လုပ္စားတာဟာ က်န္းမာေရးေကာင္းမြန္ေစတယ္လို႕ ယူဆပါတယ္တဲ့။ ကင္ခ်ိကို ရာသီအလိုက္ အရသာမတူေအာင္လုပ္စားၾကပါတယ္တဲ့။ အရသာငါးမ်ိဳးဟာလည္း တစ္မ်ိဳးစိက ခႏၵာကိုယ္ အစိတ္အပိုင္းတစ္မ်ိဳးစီအတြက္ အထူးေကာင္းမြန္ေစပါတယ္တဲ့။ အသားအေနနဲ႕ကေတာ့ ဘူးဂိုဂီ (불고기) ၀က္သားကေတာ့ နာမည္ၾကီးပါပဲ။ အသားေတာ့ အလြန္စားတဲ့ႏုိင္ငံပဲလို႕ သံုးသပ္ရမယ္။ ရႈစားလုိက္ပါအံုး။ (Source, KSCPP, Korean Spirit and Culture Promotion Project)




1 comments:

Rachat de credit said...

That was a great support, many thanks, now to make korean foods, korean cuisine and those foods spread almost all around the world. is simple and easy with your guidance. Kudos

Post a Comment